Аматорський чемпіонат України: Олімпія перемогла  Кудрівку

Після виснажливого другого фіналу Кубка ААФУ Олімпія повинна була відновитися в короткі терміни, щоб зіграти з безпосереднім конкурентом у боротьбі за вихід у плей-офф – тільки перемога дозволяла савинчанам розраховувати й надалі на місце в трійці. Проте початок матчу був, скоріше, за гостям з Чернігівщини: серед кількох подач і прострілів у них варто відзначити дальній Сердюка, який зрикошетив в останню мить все ж повз ворота.

Проте розкачувалася й Олімпія: і якщо Богомаз пробив зовсім у бік від цілі, то Фабунмі головою пробивав уже справді небезпечно, а Радченко взагалі ледве не забив із центру поля. Гол був потрібен обом командам, і, до речі, це ФК Кудрівка могла відкривати рахунок уже після перерви. Розрізною передачею Зубашівського скористався Порохня, вибіг на ударну позицію й переклав м’яч під праву ногу, але виручив савинчан Богомаз, який метнувся під цей удар.

Зважаючи на те, що гості діяли досить розкуто й подали безліч стандартів, була реальна загроза програти цей матч. Добре для Олімпії, що допоміг епізод на 73-й хвилині: стартувавши на пас із глибини, Стрельцов упав у боротьбі з Даценком, і Віталій Субочев бездоганно реалізував пенальті – 1:0. А пізніше Момот (здається, це був саме він) дав довгу передачу на Стрельцова, той розхитав захисника й віддав таку передачу на Євгена Співака, якою важко було не скористатися – 2:0.

23.05.2021. м. Полтава. Стадіон “Локомотив”. 200 глядачів.

Олімпія (Савинці) – ФК Кудрівка – 2:0 (0:0)

Голи: Субочев, 73 (пен.), Співак, 87

Олімпія: Казаков, Світличний (Стрельцов, 46), Рудченко, Малик, Богомаз© (Бірюк, 77), Ковальчук (Тарганчук, 63), Фабунмі (Момот, 77), Радченко, Субочев (Бурляй, 79), Ковтун, Куць (Співак, 46). 

Запасний: Макаренко. 

Головний тренер: Олександр Кулик.

Кудрівка: Тимошенко, Руденко, Даценко© (Бондар, 77), Іоша, Сердюк, Сираш, Зубашівський, Валько (Полончак, 60), Порохня, Волошин (Круковець, 85), Грищенко. 

Запасні: Мазепа, Романенко, Бабор. 

Головний тренер: Олександр Бабор.

Попередження: Ковальчук, 23, Даценко, 47, Сираш, 53, Круковець (тр.ФК), 56, Співак, 86

Спортарена

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*