Гірник-Спорт» зіграв товариську гру з «Кременем»

Фото: ФК Кремінь

На «Кремінь-Арені» «гірники» виграли у сусідів із рахунком  2:1 і оформили другу перемогу поспіль у контрольних матчах. 

До перерви Ілля Чередниченко відкрив рахунок з пенальті на 28-й хвилині. Гравець пробив впевнено і реалізував одинадцятиметровий. Після перерви справжній гол красень вдався «Гірнику-Спорт». Його автором став потенційний новачок команди, якого на момент гри не було заявлено за «Гірник-Спорт». 

У другому таймі господарям поля вдалося відіграти один гол наприкінці гри. У гольовій атаці Луїзу Фернандо вдалося забити гол с третьої спроби. Два попередніх – ногою не принесли успіх бразильцю: перший удар Георгій Клімов відбив ногою, другий – рукою, після чого м’яч потрапив у поперечину і знову відскочив на гравця «Кременя». І тільки після цього Луїз Фернандо відправив м’яч у сітку воріт ударом головою – 1:2. З таким рахунком зустріч завершилася на користь «Гірника-Спорт»

Команда Ігоря Жабченка одержала другу поспіль перемогу під час весняних контрольних матчів. 12 березня «Гірник-Спорт» знову поїде до Кременчука, щоб провести на «Кремінь-Арені» вже офіційний матч із «Прикарпаттям». Це буде перенесена гра першого туру чемпіонату України сезону-2020/2021 у Першій лізі.

«Кремінь» (Кременчук) – «Гірник-Спорт» – 1:2 

Голи: Чередніченко, 28 з пенальті (0:1), ГНП, 47 (0:2), Луїз Фернандо, 82 (1:2). 5 березня 2021 року. Стадіон «Кремінь-Арена». м. Кременчук. 

 «Кремінь»: Данкович (Олійник), Бєлоусов, Головко, Антоніо, Мягков (Мілєсін), Демченко, Дудка (Семенов), Івахно (Білоус, Молько), Хоцяновський (Луїз Фернандо), Бичков (Галата), Мурашов (ГНП, Кучеренко).

 «Гірник-Спорт» (1 тайм): Жмурко, ГНП, Чуєв, Тимошенко, Кравченко, Краєв, Романов, Дедух, Чередниченко, Сьомка, Литовченко. 

«Гірник-Спорт» (2 тайм): Клімов, ГНП, Черниш, Литвяк, Дмитрук, Чепелюк, Богомаз, Твердохліб, ГНП, Якубов, ГНП.

Гірник Спорт

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*