Гірник-Спорт поступився Альянсу

У Горішніх Плавнях зустрічалися сусіди по середній частині турнірної таблиці, причому Гірник-Спорт в разі перемоги міг випередити Альянс. Гірник-Спорт на своєму полі грає навесні не кращим чином: в чотирьох матчах перемога і три поразки. Альянс не поступається суперникам протягом рекордних для клубу у Першій лізі шести матчів: перемога і п’ять нічиїх.

Ось і в Горішніх Плавнях гості вже на 15-й секунді забили. Піднебенной м’яч розвів, Неплях запустив довгу передачу вперед, Шарай поборовся і віддав на хід Агапову, який з лівого кута штрафного переграв Жмурка.

Господарі оговталися майже відразу. Через пару хвилин Кравченко зі свого лівого флангу захисту запустив вперед Вентуру, і той, не зближуючись, з 25 метрів ударом щокою перекинув Єфанова. Куди дивилися захисники Альянсу незрозуміло, але 1:1.

Господарі на емоційному підйомі більшість тайму провели на половині поля суперника, зробивши декілька небезпечних стандартів, запам’яталися ударами Твердохліб, Вентура та Вісенте. Але на перерву господарі пішли, поступаючись в рахунку. На 39-й хвилині Влад Шарай з лівого флангу прострілив у штрафну, і Агапов з другої спроби добив м’яч у ворота. 1:2.

Відігрався Гірник-Спорт на 62-й хвилині. Високий пресинг господарів приніс свій результат: Медведєв отримав передачу від свого воротаря, Вентура на швидкості обікрав опонента, відкотив на Романова. І той з району штрафного переграв Єфанова. 2:2.

На 68-й хвилині Вентура стартонув зі своєї половини поля, обіграв пару опонентів, поскупився з передачею на Сьомку і в результаті отримав жовту за симуляцію в штрафному. І вона стала для нього другою у матчі.

На 72-й хвилині Агапов зробив хет-трик. Піднебенной з лінії штрафного відкинув в район півкола, Жмурко для чогось вибіг з воріт і Агапов елегантно перекинув воротаря. 2:3.

Гості у більшості спокійно довели матч до переможного

07.05.2021. 16:00. Горішні Плавні. СК «Юність»

Гірник-Спорт (Горішні Плавні) – Альянс (Липова Долина) – 2:3

Голи: Вентура, 5, Романов, 62 – Агапов, 1, 39, 72

Видалення: Лукас Вентура, 70 (повторне попередження)

Гірник-Спорт: Жмурко, Чуєв, Тимошенко, Кравченко, Є.Твердохліб, Сьомка, Осипенко, Краєв, Романов, Лукас Вентура, Вісенте. 

Запасні: Фіяло, Дмитрук, Клімов, Павліш, Дедух, Велєв, Ігнатьєв, Насібулін, Литовченко, Богомаз ,Черниш, Чепелюк. 

Головний тренер: Ігор Жабченко

Альянс: Єфанов, Пісний, Медведєв, Неплях, Герт, Лучик, Піднебенной, Ярошенко, В.Шарай, Агапов, Зубков. 

Запасні: Важинський, Шевченко, С.Шарай, Рогозинський, Сидоренко, Шпирьонок, Загинайлов. 

Головний тренер: Юрій Ярошенко

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*