«Гірник-Спорт» поступився «Волині

У Луцьку «Гірник-Спорт» грав вже із капітаном Іллею Чередниченко, який відбув дискваліфікацію у попередньому турі, але без бразильського легіонера Лукаса Вентури, який пропускав цей матч через вилучення у попередньому турі. Також відзначимо появу у стартовому складі на лівому фланзі оборони Дмитрія Павліша, який замінив тут Владислава Кравченко. На інших позиціях все було звично: у центрі оборони грали Богдан Чуєв та Ілля Тимошенко, справа у захисті Вячеслав Велєв, флангові півзахисники – Ілля Чередниченко та Артем Сьомка, у опорній зоні діяв Олександр Чепелюк та Владислав Краєв, попереду у «гірників» діяли атакувальний півзахисник Сергій Романов та Єгор Твердохліб, який діяв у нападі.

У першому таймі «Гірник-Спорт» більше уваги приділив обороні, але ці зусилля не завадили господарям створити небезпечний момент вже на 10-й хвилині, коли Шарпар пробив у поперечину. Надалі до перерви «Волинь» грала без моментів, у чому була заслуга центральних захисників «Гірника-Спорт». Ілля Тимошенко та Богдан Чуєв щільно грали із гравцями суперника, які намагалися пройти до воріт.

На другий тайм Василь Сачко зробив потрійну заміну. Атака господарів стала грати активніше, але знову «гірників» рятував каркас воріт, у який потрапляли після ударів Рябов та Климець. Але згодом вдача все ж таки була на боці «Волині», коли після передачи Климця Оринчаку вдалося відкрити рахунок – 1:0. 
Потім Ігор Жабченко почав робити заміни, «Гірник-Спорт» почав активніше грати у атаці. Але запам’яталася лише спроба Сергія Романова, коли він с гострого кута робив небезпечну передачу, яка ледве не виявилася результативним ударом. Голкіпер «Волині» Неділько в цьому епізоді ліквідував загрозу.

Надалі «Волині» вдалася ще одна результативна атака, яку замкнув молодий нападник господарів Богдан Кобзар – 2:0. На останніх хвилинах Сіаваш Хагназарі відправив у сітку воріт «Гірника-Спорт» третій м’яч, але його не було зараховано через офсайд іранського форварда.   У підсумку рахунок матчу першого кола між «Волиню» та «Гірником-Спорт» (3:0),  не повторився. Цього разу, луцька команда забила на гол менше, а ось «гірникам» так і не вдалося у цьому чемпіонаті забити «Волині» бодай один м’яч. 0:2 – такий результат цього матчу для «Гірника-Спорт». 

Незважаючи на невтішний для «Гірника-Спорт» результат, команда з Горішніх Плавнях продовжує йти на 9-й позиції у таблиці. В активі нашої команди 32 очки.  На один пункт «гірники» випереджають «ВПК-Агро», а відставання від восьмої «Оболоні» складає два очки.  

Наступний свій матч «Гірник-Спорт» проведе у п’ятницю, 21 травня. У матчі 27-го туру «гірники» прийматимуть на стадіоні спорткомплексу «Юність» краматорський «Авангард»

16.05.2021.26 тур Перша ліга м. Луцьк. Стадіон «Авангард».

Волинь (Луцьк) — Горняк-Спорт (Горішні Плавні) – 2:0

Голи: Оринчак, 63, Кобзар, 85

Волинь: Неділько, Сімінін, Приймак, Войтиховський, Мартинюк, Рябов, Шарпар, Чачуа, Нкололо, Оринчак, Коломоєць. 

Запасні: Леванідов, Ляшенко, Приндета, Климец, Кобзар, Хагназари, Протасов, Цюпа. 

Головний тренер: Василь Сачко.

Гірник-Спорт: Жмурко, Вєлєв, Чуєв, Тимошенко, Сьомка, Павлиш, Чепелюк, Краєв, Романов, Чередниченко, Е.Твердохліб.

Запасні: Фіяло, Дмитрук, Кравченко, Литовченко, Дедух, Климов, Осипенко, Черниш, Вісенте. 

Головний тренер: Ігор Жабченко.

Гірник-Спорт

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*