Гірник Спорт поступився в Стрию місцевій Скалі

У виїзному матчі тринадцятого туру чемпіонату України в першій лізі “Гірник-Спорт” відзначився у воротах суперника двома м’ячами, але цього було замало, щоб здобути принаймні б один бал.

Рахунок в дебюті зустрічі відкрили господарі. Бондаренко на дальній стійці замкнув навіс з кутового Скакуна. То й же Скакун перевагу подвоїв, у боротьбі з захисником проштовхнувши м’яч у ворота.

На 36 хвилині матчу Кірієнко відіграв один м’яч, вдало зігравши на другому поверсі, замкнувши подачу зі штрафного. Не встигли гості відсвяткували гол, як Скала повернула собі перевагу у два голи. Скакун оформив дубль.

На початку другого тайму дубль у складі “гірників”відсвяткував Кірієнко, який опинився в потрібному місці після відскоку й метрів з п’ятнадцяти послав снаряд у сітку.

В кінці зустрічі гості пішли на штурм воріт суперника, однак врятувати зустріч гостям так і не вдалося.

 

8 жовтня 2016 р. 16 год. м. Стрий. Стадіон «Сокіл».  1000 глядачів.

«Скала» (Стрий) – «Гірник-Спорт» (Горішні Плавні) – 3:2 

Голи: Валерій Бондаренко (6 хв), Дмитро Скакун (22, 38 хв) – Ігор Кірієнко (36, 51 хв).

«Скала»: Роман Герич, Олег Білий, Роман Подоляк, Любомир Білоус, Валерій Бондаренко, Владислав Клименко, Тарас Максимович, Володимир Шваб (Віталій Рябушко, 65 хв),  Дмитро Скакун, Ігор Бровко (Олег Квич, 72 хв), Василь Цюцюра (Володимир Пришнівський, 86 хв).

Запасні:  Андрій Яковець, Назар Стасишин, Олександр Боровик,  Назар Кміть.

Головний тренер: Василь Малик.

«Гірник-Спорт»:  Антон Ситников, Олександр Пернацький (Сергій Геращенков 55 хв), Юрій Малей,  Олексій Моісеєнко, Вадим Яворський (Кирило Демідов 71 хв),  Олександр Гарбар, Роман Бобак (Олег Бараннік, 37 хв), Юрій Павлик, Володимир Корольков, Дмитро Крапивний,  Ігор Кірієнко.

Запасні:  Микита Крюков, Кирило Демідов, Олександр Ломко, Роман Воробей, Роман Прутян, Олег Бараннік, Сергій Геращенков

Головний тренер: Ігор Жабченко.

Попередження: Владислав Клименко (46 хв), Любомир Білоус (66 хв ), Дмитро Скакун (83 хв), Тарас Максимович (90+3 хв) – Дмитро Крапивний (40 хв).

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*