СК Полтава зіграв перший поєдинок 1/8 Кубка України ААФУ

Перший тайм пройшов без голів, а відразу ж після перерви гості вийшли вперед. Полтава розіграла швидку багатоходівку з центру на лівий фланг, а потім повздовж карного майданчика. Від Куімова м’яч отримав Щербак, далі пас на Фоменка, а той відпасував ще правіше – на Червонцева, який щойно вийшов на заміну. Олег, знаходячись прямо перед воротарем, холоднокровно з ним розправився – 0:1.

 

Скіф грав на своєму полі за досить великої кількості глядачів (невеличкі трибуни були заповнені фактично-то вщерть), а тому дуже не хотів програвати. Витримавши ще кілька небезпечних випадів полтавців (мало місце навіть влучання в стійку після кутового), команда із Шульгинки відігралася доволі несподіваним способом. Захисник Карась був на м’ячі першим за суперника, але на слизькому полі елементарно промахнувся і замість виносу в поле влучив у бік Любченку. Досить курйозний пенальті реалізував сам постраждалий. Причому, Роман Любченко для вірності ще й пробив горою, так що особливих шансів у воротаря не було – 1:1 (це його четвертий гол у турнірі).

 

Цей гол збурив полтавців. Далеко на своєму правому фланзі Бакланов у боротьбі з Макаренком заробив віддалений штрафний. На подачу постраждалого пішов Дмитро Щербак і ударом головою поцілив точно в ворота – 1:2 (це також його четвертий гол у турнірі – вони з Любченком лідирують у списку найвлучніших).

 

Але Скіф відповів у подібній манері й зумів відігратися. Любченка збив Власенко, Стебловський м’яко навісив і Дмитро Шульц також головою підсік у сітку від ближньої стійки – 2:2. Хоча полтавська команда в цій грі виглядала переконливіше, наприкінці гри вона могла ще й програти. Горбунов збив майже в центрі поля Бакланова, пішла штовханина, наслідком якої стали чотири жовтих картки й червона за повторне попередження хавбеку гостей, проти якого й фолили. Але в меншості СК Полтава вдалося відстояти прийнятну результативну нічию.

 

 

16:00, 18.09.2019. Старобільськ. Стадіон «Колос». 900 глядачів.

 

Скіф (Шульгинка Луганська обл.) – СК Полтава 2:2

 

Голи: Любченко, 70 (пен.), Шульц, 83 — Червонцев, 48, Щербак, 73

 

Скіф: Бутко, Шелестинський, Шульц, Верховод (Ковтун, 80), Макаренко, Стебловський, Семиволос (Скачков, 65), Лазикін (Тищенко, 82), М.Коломецький (Лященко, 65), Любченко, О.Коломецький© (Білашенко, 76). 

Запасні: Зінченко, Григоренко.

 

Головний тренер: Геннадій Ямполь.

 

Полтава: Тельнов, Власенко, Підлепич, Карась, Колесниченко, Абазов, Бакланов, Бут (Червонцев, 46), Щербак, Куімов© (Горбунов, 86), Фоменко (Шпигун, 73).

 

 Запасні: Попов, Сидоренко, Зоря.

 

Головний тренер: Володимир Сисенко.

 

Попередження Шелестинський, 29, Бут, 41, Бакланов, 45, Куімов, 51, Білашенко, 89, Тельнов, 89, Макаренко, 90+1, Тищенко, 90+1, Горбунов, 90+1

 

Вилучення: Бакланов, 90+1 (повторне попередження)

 

Sportarena

 

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*