ФК Полтава розгромив краматорський Авангард

ФК “Полтава” завдяки домашній перемозі, з рахунком 3:0, над краматорським “Авангардом” продовжила безпрограшну серію до чотирьох матчів й з десятьма набраними очками очолила турнірну таблицю. Таку ж саму кількість очок має і київський “Арсенал”, але в полтавців краща різниця забитих та пропущених м’ячів.
 
Що до самої гри то втілювати свою перевагу у забиті голи “містяни” розпочали вже на третій хвилині матчу, коли рахунок відкрив Трояновський. М’яч у воротарському краматорців вдало відскочив до Євгена, а йому лише залишалося не промахнутися повз рамку, що він і зробив.
 
На другий гол довелося чекати майже весь тайм, і перед перервою м’яч все ж опинився у воротах “Авангарду”. На 42 хвилині відзначився Дегтярьов.
 
Крапку у зустрічі поставив вже після перерви Савченко, який використав свій шанс на 64 хвилині, пробивши Денчука з правої половини штрафного майданчика.
 
Наступний свій матч підопічні Анатолія Безсмертного проведуть в Одесі де зіграють з “Жемчужиною”.

 

05.08.2017, 4 тур Перша ліга. м. Полтава. Стадіон “Локомотив”
 
ФК Полтава – “Авангард” (Краматорськ) 3:0

Голи: Трояновський 3, Дегтярьов 42, Савченко 64.
 
ФК Полтава: Кучинський, Кушніренко, Насібулін (Савченко 60), Парамонов, КропивнийПокотилюк (Сокуренко 76), Трояновський (Олійник 62), Савін, Дегтярьов (Ковпак 74), Ковтун, Іванов (Голіков 78)

Запасні: Кринський, Бородай
Головний тренер: Анатолій Безсмертний
 
“Авангард”: ДенчукПолюлях (Євдокимов 80), Ульянов, Білоусов (Швидкий 53), Шарай (Бринько 77), Собко, ДаудовШаврин (Малиш 69), Єрмаков, Коротецький (Лобов 39), Шершень
Запасні: Леонидов, Євдокимов

Головний тренер : Александр Косевич

 
Попередження: Покотилюк 31 – Денчук 63, Шаврин 69

 

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*